Ook meezingen?

Lijkt het je leuk om met onze zanggroep mee te komen zingen? Vooral bij de mannenstemmen kunnen we wel wat versterking gebruiken, maar ook alten en sopranen zijn van harte welkom. 

Kom eens vrijblijvend een paar van onze repetities bijwonen om de sfeer te proeven en om te bekijken of het wat voor je is. We repeteren op de dinsdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in kerkgebouw "Open Poort", Parklaan 1b  in Boskoop (naast het NS station).

Meld je bij interesse via het webformulier op de contactpagina even aan, dan weten we dat je komt en kunnen we een muziekmap voor je klaarleggen.

 

Jaarlijks organiseren we na de zomervakantie een open repetitieavond. Ook zijn er soms projecten waarbij je tijdelijk voor een bepaald optreden met ons mee kunt oefenen zonder gelijk lid te hoeven worden. Recent hebben we dat bijvoorbeeld voor onze optredens tijdens de kerstperiode gedaan.

Na de uitvoeringen kun je dan besluiten om al dan niet lid te worden. 

Zangervaring nodig?

Het is fijn als je al een beetje zangervaring hebt en bladmuziek kunt lezen, maar dat kun je natuurlijk ook bij ons komen leren.  Om toegelaten te worden tot het koor zal de dirigent een eenvoudige stemtest afnemen om te bekijken binnen welke stemgroep je het beste geplaatst kunt worden en of je stem binnen het koor past.

Enthousiast geworden?

Vul dit formulier in en we nemen contact met je op!